De beste webhosting en onderhoud voor jouw website.
Inclusief 15 punten zorgeloos online.

 

Wij bieden krachtige webhosting voor jouw nieuwe website. Opgeslagen op snelle en veilige webservers die gebruik maken van de allernieuwste technieken. Dit geeft jouw bezoekers een sublieme ervaring bij het bezoeken van je website. Waarom we hier zoveel waarde aan hechten? Een goed geschreven website tezamen met krachtige en snelle webhosting scoort veel hoger in Google en Bing. Daarbij zorgt het ervoor dat bezoekers langer op je website blijven, meer pagina’s bezoeken en daarmee sneller tot een afspraak, aankoop of offerte aanvraag overgaan.

Zonder onderhoud raakt alles in verval. Je huis, je auto, je relatie... En ook je website! Wij begrijpen dat je als ondernemer al druk genoeg bent en niet nog eens je kostbare tijd wilt gebruiken aan het onderhouden van je website. Daarom nemen wij het technisch onderhoud volledig van je over. Daarbij ben je met onze AVG-proef service verzekerd dat jouw website aan alle wettelijke eisen voldoet.


 

 

1. Krachtige webhosting

Volledig SSD, allersnelste hardware, uitgebreide caching én het snelste netwerk zorgen ervoor dat jouw website zal vliegen. Inclusief een eigen gekozen domeinnaam.

2. Gratis domeinextensie

Bij alle webhostingpakketten, registreren wij standaard jouw eigen gekozen .nl domeinnaam. Ben je internationaal georiënteerd? Wij kunnen elke extensie registreren.

3. Inclusief SSL encryptie

Al onze Webhosting pakketten zijn voorzien van het SSL 'Let's encrypt' certificaat (het bekende slotje in je browser). Deze installeren we gratis op je nieuwe website.

 
 

4. Basis beveiligingssoftware

Tegenwoordig is het een must om je website te beveiligen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor bezoekers. De consequenties van een website zonder beveiliging kunnen groot zijn.

5. Dagelijkse back-up

Je bent druk bezig met je website en oeps! Dat was het verkeerde knopje. Het kan iedereen een keer overkomen. Gelukkig bewaren wij tot wel 30 of 60 dagen terug een reservekopie.

6. 24/7 monitoring

 Dat geeft een geruststellend gevoel. Achter de schermen houden wij jouw website extra scherp in de gaten. En mocht er iets gebeuren, springen onze experts er direct bovenop.

 
 

7. Voordelig uitbesteden

Geen tijd, geen zin, geen know-how of omdat je het liever aan onze web-experts overlaat. Wat je reden ook is, voor slechts €69 per uur doen wij het werk voor je.

 

8. Altijd up-to-date service

Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd is voorzien van de allerlaatste updates. Zo weet je zeker dat jouw website topfit is en blijft, nu en in de toekomst!

9. Webcare helpdesk

Soms is het fijn om even de hulp in te schakelen van een web-expert. Speciaal voor onze klanten hebben wij een gratis Webcare helpdesk om je weer snel op weg te helpen.

 
 

10. Wekelijks anti hack scan

De grootste vrees van iedere online ondernemer, een gehackte of met een virus geïnjecteerde website. Mocht het toch gebeuren? Stellen wij je direct op de hoogte.

11. Wekelijks anti malware scan

Iedere week controleren wij of jouw website geen kwaadwillende en hardnekkige malware of spam bevat (of misschien wel doorstuurt naar je bezoekers). Goed geregeld!

12. Database onderhoud

Database onderhoud is belangrijk. Zo weet je zeker dat overbodige data, denk aan revisies, spam reacties en items in je prullenbak, je website nooit trager zullen maken.

 
 

13. Dode links checker

Dode of gebroken links op je website hebben een sterke negatieve impact op je SEO. Optimaliseren zonder dode links te repareren is als dweilen met de kraan open. Geen zorgen, wij herstellen en verwijderen deze voor je.

14. AVG proef service

Hoe zit dat toch met die nieuwe wet Privacy, Cookies en AVG? Het blijkt nog steeds voor vele ondernemers een uitzoekerij. Met onze AVG proef service zal jouw website aan alle wettelijke eisen voldoen.

15. Geen opstartkosten

Opstartkosten voor webhosting berekenen? Daar geloven wij niet in! Wij onderhouden jouw website met de juiste tools, ervaring en kennis. Zo houden wij de kosten minimaal.

*Betaling per maand. Looptijd 1 jaar. Exclusief btw. Exclusief voor klanten van SSIO-ONLINE. Website verhuizen?

ContentCare+.
De oplossing voor iedere ondernemer.


Uniek in Nederland!

Met het 'ContentCare+' abonnement nemen wij iedere maand 1,5 uur lang alle verwerkingsprocessen aan je website over. Hierdoor bespaar je als ondernemer als snel vele uren, al dan niet dagen werk per per week. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van software, het verkleinen en plaatsen van nieuwe afbeeldingen, het plaatsen van nieuwe teksten, het opzetten en invullen van een nieuwe pagina of bijvoorbeeld het aanmaken of instellen van e-mail accounts. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij doen het voor je! Het is alsof je een eigen ICT afdeling tot je beschikking hebt. Daarnaast biedt het Content Care pakket nog veel meer voordelen. Onder andere komen wij zeer voordelig bij je langs voor computerhulp en uitleg*, kan je gebruik maken van weekend spoed-support en ontvang je een rechtstreeks telefoonnummer van je eigen web-specialist. Zo houden we de lijnen extra kort en spreek je altijd met dezelfde persoon. Dat klinkt goed hè!

 

Alle extra voordelen op een rij

Geen technische kennis nodig
"Wij doen het voor je" per maand!
Wij plaatsen je teksten
Wij plaatsen je afbeelding
Opzetten van nieuwe pagina's
Verwerken van (nieuwe) promoties
Verwerken van nieuwe wensen
Plaatsen van nieuwe vacatures
Technische ondersteuning webmail
Flinke snelheidsboost
Website gehackt of geïnfecteerd?
Trouble Shooting service.
Rechtstreeks telefoonnummer
Weekend spoed-support
Vast en laag maandbedrag
50% korting op ICT webservice aan huis!
10% of 25% korting op uurtarief

Betaling per maand / jaar. Looptijd 1  jaar. Exclusief btw. Exclusief voor klanten van SSIO-ONLINE. Website verhuizen?